Update 15 maart: De overheid roept ons op om tot en met 6 april te sluiten. Volg onze home exercises en live-streams op Facebook en Instagram!
——
Beste leden, ons danshart huilt, maar het verstand overheerst. Per ommegaande staken wij onze lessen tot en met 31 maart.
De afgelopen tijd hebben wij de situatie dagelijks bekeken en gepaste maatregelen getroffen. Grote dank aan het team en (ouders van) onze leden voor de flexibiliteit, extra schoonmaak en waakzaamheid om bij verkoudheid thuis te blijven.
Tot onze spijt kunnen we er toch niet omheen. Het aantal besmette personen blijft in de regio uitbreiden. We volgend het dringende advies op van sportbond NOC*NSF om sportactiviteiten te staken.
Zoals jullie weten zijn we van oorsprong een familiebedrijf en willen we dat leden zich thuis voelen. Voor familie zorg je en neem je verantwoordelijkheid. De gezondheid van onze docenten, leden en hun families zijn voor ons de absolute prioriteit. Wij willen onze bijdrage leveren in het voorkomen van verspreiding van het Corona virus.
Wij betreuren dit, echter stellen wij welzijn boven alles. Woensdag 1 april zullen er weer reguliere lessen worden aangebonden. Wij houden de ontwikkelingen en maatregelen van het RIVM nauwlettend in de gaten.
Bedankt voor jullie begrip. Wij wensen jullie allemaal veel sterkte in deze onrustige tijd. We kijken ernaar uit om elkaar weer in april te ontmoeten dan o.a. onze trainingen voor de uitvoering te hervatten.
Take care! Team DDC

De dansschool voor iedereen. Van baby’s tot senioren. Starters en professionals. Nieuwsgierige bewegers en échte dansfanaten. Voel je welkom. We zien je. Met liefde dagen we je uit!

GEEN DANSJES LEREN,MAAR LEREN DANSEN!