De dansschool voor iedereen. Van baby’s tot senioren. Starters en professionals. Nieuwsgierige bewegers en échte dansfanaten. Voel je welkom. We zien je. Met liefde dagen we je uit!

GEEN DANSJES LEREN,MAAR LEREN DANSEN!

D’Dancers

Dans je bij advanced/professionele lessen? Dan kan je geselecteerd worden voor onze selectiegroep D’Dancers. Samen met andere getalenteerde dansers werk je aan choreografieën en kan je optreden bij events. Dansen bij de D’Dancers geeft je een grote ‘boost’ als allround danser en ware performer.
Wat houdt deelname aan de D’Dancers precies in?
Eens per maand train je op zondag van 18:30 – 19:30 uur met Dominique Dolstra. Er wordt gewerkt het beheersen van verschillende stijlen, techniek, inleving, muzikaliteit en uitstraling. Ook besteden we aandacht aan de ontwikkeling van het groepsgevoel, zodat je als groep op het podium kan presteren.
Wat zijn de vereisten?
Om in aanmerking te komen voor D’Dancers, moet je minimaal twee lessen in de week volgen op advanced/professioneel level. Daarnaast beschik je over talent, technische skills en een goede mentaliteit.
Wat wordt er van jou verwacht?
Deelname aan de D’Dancers betekent dat je een bewuste keuze maakt om samen met een groep hard aan jezelf te werken. Dit betekent discipline, doorzettingsvermogen, samenwerken, lef tonen en sportief met feedback kunnen omgaan. Je bent bereid om extra te trainen wanneer dit nodig is.
Je mag maximaal één training per seizoen missen. Tot slot is het verplicht om de laatste training voor een optreden aanwezig te zijn.
Interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

WAAROM DOLSTRA DANCE CENTRE?

  • Al 40 jaar garant voor kwaliteit en vernieuwing
  • Steraccreditatie van branchevereniging Dansbelang
  • Unieke allround visie met meerdere dansstijlen in één les
  • Warmte en passie van een echt familiebedrijf
  • Aparte afdeling met traditionele balletlessen
  • Samenwerking met het Nationaal Ballet
  • Workshops van bekende choreografen en dansers
  • Prachtige dansstudio gelegen in het historisch centrum