De dansschool voor iedereen. Van baby’s tot senioren. Starters en professionals. Nieuwsgierige bewegers en échte dansfanaten. Voel je welkom. We zien je. Met liefde dagen we je uit!

GEEN DANSJES LEREN,MAAR LEREN DANSEN!

KINDERSELECTIE

Ben je tussen de 8 en 12 en hélémaal dansgek? Volg je minimaal 2 lessen in de week en zou je nog meer uitdaging willen krijgen? Dan kan je geselecteerd worden voor onze nieuwe (!) selectiegroep voor kinderen. Samen met andere talentjes word je klaargestoomd om op te treden. Hierbij ga je ontzettend veel leren! Over dansen… maar ook over het trainen in een groep.
 
Wat houdt deelname precies in?
Eens per maand train je op zondag van 17:30 – 18:30 uur met Manon van der Holt. Als het nodig is, ben je bereid om een keertje extra te trainen.
Je mag maximaal één training per seizoen missen. Ook is het verplicht om de training voor een optreden aanwezig te zijn.
Er wordt gewerkt aan het beheersen van diverse stijlen, techniek, inleving, muzikaliteit en uitstraling. Ook besteden we aandacht aan de ontwikkeling van het groepsgevoel, zodat je met de groep op het podium kan stralen
Wat zijn de vereisten?
Om geselecteerd te worden voor de kinderselectie, moet je minimaal twee lessen in de week volgen. Daarnaast beschik je over talent, technische skills, een goede mentaliteit en een grote passie voor dans!
Wat wordt er van jou verwacht?
Deelname betekent dat je een bewuste keuze maakt om samen met een groep hard aan jezelf te werken. Hierbij hoort discipline, doorzettingsvermogen, samenwerken, lef tonen en sportief met feedback kunnen omgaan.
Natuurlijk begeleiden we jou om dit allemaal te leren! Deelname aan de kinderselectie bedraagt € 50,- per seizoen, exclusief de aanschaf van een DDC hoodie.
Interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
 

WAAROM DOLSTRA DANCE CENTRE?

  • Al 40 jaar garant voor kwaliteit en vernieuwing
  • Steraccreditatie van branchevereniging Dansbelang
  • Unieke allround visie met meerdere dansstijlen in één les
  • Warmte en passie van een echt familiebedrijf
  • Aparte afdeling met traditionele balletlessen
  • Samenwerking met het Nationaal Ballet
  • Workshops van bekende choreografen en dansers
  • Prachtige dansstudio gelegen in het historisch centrum