De dansschool voor iedereen. Van baby’s tot senioren. Starters en professionals. Nieuwsgierige bewegers en échte dansfanaten. Voel je welkom. We zien je. Met liefde dagen we je uit!

GEEN DANSJES LEREN,MAAR LEREN DANSEN!

SCHOLEN, KDV’s & BSO

Wij zijn een populaire aanbieder van dansworkshops in het onderwijs. Met jarenlange ervaring bieden wij originele én boeiende workshops aan voor basisscholen, middelbare scholen en het hoger onderwijs. De workshops kunnen bij ons plaatsvinden of op locatie van de onderwijsinstelling zelf.
Elke leeftijdsgroep krijgt onze gespecialiseerde aandacht. Naast het aanleren van dansstijlen, maken wij workshops op maat. Hierbij houden wij rekening met thema’s die worden behandeld.
Ook bouwen we na schooltijd een feestje! Onze enthousiaste docenten zijn in alle stijlen thuis. Wij zorgen dat jongens en meiden echt tot hun recht komen. Gezellig bij BSO’s samen dansen en uitgedaagd worden!
De jongste dansliefhebbers 0-4 jaar behoren ook tot onze doelgroep! Bij hen staat algemene dansante vorming centraal. Diversiteit in dansstijlen, wisselen we af met attributen en muziekinstrumenten. Wij geven zowel danslessen aan kinderen, als inspiratie trainingen aan leidsters van Kinderdagverblijven.
Dominique Dolstra is door de Gemeente IJsselstein benoemt tot bewegingsfunctionaris. Hierbij is de meegegeven doelstelling om meer beweging te creëren voor de leeftijdsgroep 0-4 jaar. Naast het ontwikkelen van babydance, peuterdans en kleuterdans in onze dansschool, begeleidt Dominique ook Kinderdagverblijven. Dominique traint leidsters in het integreren van beweging en dans tijdens de dagelijkse programma bij kinderen van 0-4 jaar.
Interesse in onze workshops binnen het onderwijs? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

WAAROM DOLSTRA DANCE CENTRE?

  • Al 40 jaar garant voor kwaliteit en vernieuwing
  • Steraccreditatie van branchevereniging Dansbelang
  • Unieke allround visie met meerdere dansstijlen in één les
  • Warmte en passie van een echt familiebedrijf
  • Aparte afdeling met traditionele balletlessen
  • Samenwerking met het Nationaal Ballet
  • Workshops van bekende choreografen en dansers
  • Prachtige dansstudio gelegen in het historisch centrum