De dansschool voor iedereen. Van baby’s tot senioren. Starters en professionals. Nieuwsgierige bewegers en échte dansfanaten. Voel je welkom. We zien je. Met liefde dagen we je uit!

GEEN DANSJES LEREN,MAAR LEREN DANSEN!

T-CREW

Dans je op het hoogste niveau van onze tienerlessen? Dan kan je geselecteerd worden voor onze selectiegroep T-Crew. Samen met andere getalenteerde jongeren word je klaargestoomd om op hoog niveau op te treden. Hierbij maak je een grote ontwikkeling door als allround danser. Wij bieden een veilige omgeving waarin leren centraal staat.
 
Wat houdt deelname aan de T-Crew precies in?
Eens per maand train je op zondag van 17:30 – 18:30 uur met Dominique Dolstra. Regelmatig sluiten er dansers van D’Dancers (Pro) aan om hun ervaring met jou te delen.
Er wordt gewerkt het beheersen van verschillende stijlen, techniek, inleving, muzikaliteit en uitstraling. Ook besteden we aandacht aan de ontwikkeling van het groepsgevoel, zodat je als groep op het podium kan stralen!
 
Wat zijn de vereisten?
Om in aanmerking te komen voor de T-Crew, moet je minimaal twee lessen in de week volgen op advanced level. Daarnaast beschik je over talent, technische skills en een goede mentaliteit.
Wat wordt er van jou verwacht?
Deelname aan de T-Crew betekent dat je een bewuste keuze maakt om samen met een groep hard aan jezelf te werken. Dat betekent discipline, doorzettingsvermogen, samenwerken, lef tonen en sportief met feedback kunnen omgaan. Je bent bereid om extra te trainen wanneer dit nodig is.
Je mag maximaal één training per seizoen missen. Tot slot is het verplicht om de laatste training voor een optreden aanwezig te zijn.
Natuurlijk begeleiden we jou om dit allemaal te leren! Deelname aan T-Crew bedraagt € 50,- per seizoen, exclusief de aanschaf van een DDC hoodie.
Interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
 

WAAROM DOLSTRA DANCE CENTRE?

  • Al 40 jaar garant voor kwaliteit en vernieuwing
  • Steraccreditatie van branchevereniging Dansbelang
  • Unieke allround visie met meerdere dansstijlen in één les
  • Warmte en passie van een echt familiebedrijf
  • Aparte afdeling met traditionele balletlessen
  • Samenwerking met het Nationaal Ballet
  • Workshops van bekende choreografen en dansers
  • Prachtige dansstudio gelegen in het historisch centrum